GO FISH

GO FISH Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 149 beoordelingen
20 sep 2021 om 19:14 Heel erg lekker en snel !!
12 sep 2021 om 22:32 Had meer verwacht voor de prijs. Half bakje kibbeling met wat frietjes 12,- euro. Smaakte verder prima maar ook niet meer dan dat. Stukken kibbeling waren te groot en miste de viskruiden. Twee kaas kroketten besteld, 6,- euro. Te duur. Eerste/laatste kee
7 sep 2021 om 21:05 Top!! Heb nog nooit zo'n lekkere calamaris gegeten. Gewoon mals en fijne structuur, goed gebakken, geen gummie/elastiek-zooi! Zoete aardappelfriet was ook heerlijk. Snelle bezorging en goed op temperatuur. Zeker voor herhaling vatbaar!!
1 sep 2021 om 22:41 The fish was fantastic, just like last time. The reason I'm giving 4 starts, instead of 5, is because I ordered an additional mayonnaise, but I got only one. The meal was great regardless, thank you.
30 aug 2021 om 22:50 FANTASTIC
24 aug 2021 om 20:47 Heb reeds 3 klachten gestuurd en een mail naar GoFish. Was echt heel erg slecht !! Anderhalf uur gewacht op een bakje taaie lauwe frites met slappe koude calamaris en 2 verbrande garnalen kroketten
23 aug 2021 om 8:57 Pokebowl besteld. zag er heerlijk uit en smaakte ook fantastisch. Ook de hoeveelheid rijst tot de rest was perfect, bestel ik zeker weer!
20 aug 2021 om 19:26 17.00 zou het bezorgd worden.. en was er pas om half 6 .. dan is de pauze al bijna om. Bestelling wad niet compleet .. er zat geen fritessaus bij.
30 jun 2021 om 16:27 Eten was erg lekker (calamaris & zoete aardappel frites). Hoeveelheid ruim voldoende Bezorging 10 min te vroeg, dat was probleem (lunch) Prijs vind ik persoonlijk iets aan de hoge kant ..
14 jun 2021 om 20:38 Lekker gegeten en goede vis. Bezorging was ook goed en erg vriendelijk!!
12 jun 2021 om 0:22 Het bakje coleslaw had wel wat groter gemogen. Net zo groot als de bakjes saus…..